Lessen voor groot en klein!

Lessen

Problemen met Equimanager? Klik hier.

Vanaf 9 jaar

Privélessen of in groep

De lessen zijn ingedeeld per niveau: beginnelingen, half gevorderde en gevorderde ruiters. Hiermee wordt rekening gehouden bij de paardenverdeling. Er is geen vaste startdatum voor de groepslessen, ook hoef je niet telkens op hetzelfde moment te komen rijden, er kan flexibel ingeschreven worden. Je kan kosteloos annuleren tot 24u voor de les. Aangezien de lessen doorgaan in de binnenpiste, kunnen deze doorgaan onder alle weersomstandigheden. 

4 - 8 jaar

Ponyclub

De lessen duren een half uur en zijn de ideale springplank naar de groepslessen. Let wel, zeker vooraf reserveren (max. 8 personen). Het aanmelden kan in de bar, en dit minstens een half uur voor de aanvang van de les. We verwachten hier geen volledige ruiteruitrusting. Zorg voor een comfortabele (sport)broek, rubberen laarzen of sportschoenen en lange kousen. Breng bij voorkeur een eigen ruiterhelm mee.

🎠

Miniclub

Deze lessen organiseren wij voor de kinderen die de ponyclub ontgroeid zijn maar nog niet in staat zijn een volledig uur te rijden. In de miniclub kunnen ze de overgang maken naar de groepsles. Met behulp van de professionele ondersteuning van de lesgevers krijgt elk kind de kans om op zijn of haar tempo door te stromen. In de miniclub kan de overgang gemaakt worden naar de groepsles. 

🧡

Hippotherapie of aangepast paardrijden

Wil jouw kind paardrijden, maar is extra professionele ondersteuning nodig omwille van een beperking? Droom je er als (jong)volwassene al lang van om een paard te berijden, maar kan je het niet alleen? Onder het motto “Ook ik wil en kan paardrijden!” kunnen ook personen met een beperking vanaf nu bij ons terecht. Paardrijden kan op eigen tempo en op eigen niveau. Individuele paardrijlessen worden op maat gegeven door een ergotherapeut die over heel wat theoretische en ervaringsdeskundigheid beschikt. 

Ons lessenoverzicht

Lessenschema

Beginnelingen 🦄

Inschrijven

Halfgevorderde 🐴

Inschrijven

Gevorderde 🐎

Inschrijven

Springen 🏇

Inschrijven

Ponyclub/miniclub 🎠

Inschrijven
Dagen

Maandag

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Dinsdag

Mogelijkheid tot privélessen

Mogelijkheid tot privélessen

Mogelijkheid tot privélessen

Mogelijkheid tot privélessen

Mogelijkheid tot privélessen

Woensdag

18u - 19u

16u - 17u

15u - 16u

19u - 20u

-

Donderdag

18u - 19u

19u - 20u

20u - 21u

-

-

Vrijdag

-

-

-

18u - 19u

-

Zaterdag

11u - 12u
16u - 17u

9u - 10u
15u - 16u

14u - 15u

-

Mini: 10u - 10u30
Pony: 10u30 - 11u

Zondag

11u - 12u

-

10u - 11u

-

12u - 12u30

Openingsuren

Maandag tot Zaterdag  
09:00 tot 18:00

Locatie

Iepersestraat 14,
8530 Harelbeke